Jediný showroom na Slovensku, kde môžete vidieť Axor manufaktúru

Požadujete extra dĺžku Vašich armatúr, chceli by ste batérie v inom farebnom prevední ako je štandardný chróm, alebo by sa Vám páčilo mať na nich vygravírovaný vlastný monogram?

Nanášanie špeciálnych povrchov

Pri navrhovaní kúpeľne sa všetci snažíme vytvoriť neobyčajné dielo. Občas sa stane, že nám na to nepostačujú chrómové batérie, preto hľadáme iné riešenia. Axor manufaktúra ponúka 12 rôznych povrchových úprav pre Axor batérie. Okrem chrómu máte na výber zlato, červené zlato, nikel, bronz či čierny chróm. Všetky v leštenej aj brúsenej verzii.

Predĺženie alebo skrátenie armatúr

Vybrali ste si tvar armatúry, ktorý Vám najviac zapadne do celkového dizajnu kúpeľne, avšak požadujete ju vyššiu prípadne nižšiu? S Axor manufaktúrou žiaden problém. Axor batérie je možné upraviť na mieru. 


Gravírovanie osobných iniciál, znakov alebo log

Už nemusíte nechávať vygarvírované odkazy len na snubných prstienkoch. Buďte extravagantný a dajte si vyrobiť vlastný odkaz aj na batériu. Koniec koncov, používame ich denno denne. Máte rodinný erb? Dajte si ho aj na batériu. Ste vlastníkom hotela? Nechajte svoje logo na batérii. Kreativite sa medze nekladú.


Axor manufaktúra ponúka mnoho špeciálnych úprav na armatúry. Ukážku toho najlepšieho si môžete odteraz pozrieť aj u nás vo ViVe na Rožňavskej 8. V rámci Slovenka sme jediní, ktorí poskytujú nielen sprostredkovanie, ale u nás si môžete tento typ výrobkov aj pozrieť.

Pre ešte lepšiu predstavu čo Axor manufaktúra ponúka si pozrite video:

Na našej facebook stránke si môžete pozrieť, ako stena vznikala.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk