Čierna vaňa ako doplnok módy

ViVa si za partnerku na tohoročnú FASHION SPARKLING SUMMER PARTY vybrala krásku v čiernom. 

Čierna je symbolom elegancie bez rizika a svojou nadčasovosťou nepodlieha náladovosti módy. Či už sú kontúry kúpeľne klasické, puristické, ozdobné alebo extravagantné, čierna dokonale ladí s každým aj sebeviac individuálnym štýlom. 

Vaňa Kaldewei Ellipse Duo Oval Black nie je módnym výstrelkom, právom si zaslúži svoje miesto na párty plnej luxusu, elegancie a módy.

Ísť ruka v ruke s módou sa oplatí a my sme si toho vedomí. Móda má však mnoho tvárí a vytvoriť dielo, ktoré s ňou bude držať krok a zároveň si vždy ponechá svoju tvár, sa stalo v dielni značky Kaldewei skutočnosťou. Zhotovili šperk, ktorý zdobil módnu prehliadku na FASHION SPARKLING SUMMER PARTY. 

Kdekoľvek sa Kaldewei Ellipse Duo Oval Black objaví, stáva sa stredobodom pozornosti daného priestoru. Či už ide o kúpeľňu alebo o letnú párty. A nám bolo cťou, predviesť ju v celej svojej kráse.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk