Novinky Duravit, Hansgrohe, ViVa - školenie august 2014

Predposledný augustový týždeň sa vo ViVe opäť niesol v duchu školení. Organizovali sme ho v spolupráci s firmami Hansgrohe a Duravit. Pre našich zákazníkov a architektov sme prichystali 6 termínov, aby bolo možné si vybrať ten, ktorý im najviac vyhovoval. Celkovo sa na školeniach zúčastnilo 66 architektov a predajcov.

Školenie bolo rozdelné do 3 bodov. Predstavenie noviniek Duravitu, predstavenie noviniek Hansgrohe a nezabudli sme ani na odprezentovanie našich nových propagačných materiálov, medzi ktorými nechýbal nový projektový katalóg.

Zástupca nemeckej firmy Duravit nám predstavil novú nábytkovú zostavu série Vero. Porozprával, ako sa zmenila zrkadlová skrinka, pri ktorej po novom nie je potrebná hĺbka 18 cm, ako to bolo kedysi. Obzrejmil nám význam zvislých rukovätí na skrinkách, poukázal na držiak na uterák, ktorý sa dá namontovať z bočnej strany skrinky.

Po teoretickej časti sme mali možnosť presunúť sa do skúšobne, kde nám názorne vysvetlil rozdiel medzi brúseným a nebrúseným umývadlom. Videli sme fungovanie WC s Rimless technológiou a snáď najzaujímavejšou časťou bola názorná ukážka používania bidetového sedátka SensoWash.

Nasledoval zástupca Hansgrohe, ktorý nám prezradil, že aj Axor chystá uvedenie noviniek na trh. Okrem série Starck V, o ktorej možno už niektorí počuli, je pripravovaná aj nová séria Citterio E.

Z noviniek od Hansgrohe bola azda najzaujímavejšou nová drezová batéria Metris Select. Na školení sme sa dozvedeli aj čosi viac o ekologických batériách, ako je najlepšie čistiť vrchné časti hlavových spŕch a prakticky sme si mohli vyskúšať rozdiel medzi prúdmi Rain a Rain Air.

Kto sa zúčastnil školenia, mohol sa zapojiť do tomboly. Duravit do tomboly venoval bidetové sedátko SensoWash e Starck, 2.cenou bol sprchový systém Showerpipe Raindance Select od Hansgrohe. Nálepku ViVa niesla tretia cena, kôš plný rumových prekvapení. Zlosovanie prebehlo na grilovačke, ktorú sme organizovali 21.8.2014. 

Viac fotiek zo školení si môžete pozrieť v našej galérii na facebooku.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk