Pozvánka - Grohe Truck Tour 2018

Vážení zákazníci, 


srdečne Vás pozývame na prezentáciu noviniek a inovácií GROHE TRUCK TOUR 2018
TERMÍN: 14.6.2018, od 9:00 do 17:00 hodiny
ADRESAVIVA, Rožňavská 8, 82104 Bratislava.



Unikátom tejto akcie je expozičný XXL kamión Grohe, plný inovatívnych produktov. Kamión poskytuje zvedavým návštevníkom aj profesionálom jedinečnú možnosť vidieť najnovšie inovácie spoločnosti Grohe, vyskúšať si ich a zúčastniť sa produktových školení.
 


Tešiť sa môžete na pestrú tombolu - hlavná cena: nový sprchový systém Euphoria v hodnote 678 EUR a ďalšie atraktívne ceny. Návštevník tiež obdrží poukaz na 100 EUR zľavu na nákup Grohe noviniek.
Samozrejmosťou bude občerstvenie a výborná káva.





Tešíme sa na Vás!
tím VIVA



Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.



 

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk