Spolupráca ViVa a DAAD 2017


Dni architektúry a dizajnu je každoročný festival oslavujúci architektúru, dizajn a umenie, tvorivé bohatstvo, sociálne dôsledky a silu na zmenu.

Zámerom festivalu DAAD je vytvoriť formát pre posilnenie pozitívneho vnímania architektúry a dizajnu na Slovensku. Festival v prezentáciách, prednáškach, výstavách, seminároch, workshopoch a diskusiách rieši kľúčové otázky z hľadiska architektúry a dizajnu.
Veľké mená tvorcov na tomto poli a ich inšpiratívne myslenie razí cestu vpred a ich predstavenia a prezentácie napádajú všetky predsudky
na poli myslenia.

Cieľom je sprostredkovať zážitok s architektúrou a dizajnom, priblížiť ich smerovanie.
Predstaviť odbornej i laickej verejnosti architektúru, dizajn a tvorbu životného prostredia pútavou formou prostredníctvom rôznych akcií,
prezentácii a zaujímavých podujatí
Stretnúť významné osobnosti svetovej architektúry a dizajnu.
Vyvolať diskusiu o architektúre a dizajne.
Propagovať architektúru, konfrontovať ju so svetovou, napomáhať k všeobecnému zvyšovaniu kultúrneho povedomia verejnosti,
zoznamovať verejnosť s víziami budúceho vývoja v architektúre a dizajne.

V zmysle motta DAAD, ktoré chce byť predovšetkým platformou pre priateľské kontakty medzi inšpirujúcou architektonickou a dizajnérskou prácou s čo najširším vnímavým publikom, je festival najmä plnohodnotným kultúrnym a spoločenským podujatím. Organizátori opäť pretavili nespornú energiu architektov, dizajnérov, fotografov, umelcov, módnych tvorcov, grafikov, hudobníkov... tak, aby sa z nej mohol nadýchať každý milovník výbornej architektúry, dobrého dizajnu a kultúry ako takej.

časť DAAD tohto roku bola vyše 31 000 ľudí.

Festival Dni architektúry a dizajnu vzrušuje, inšpiruje, vzdeláva, informuje a baví. A sme veľmi radi, že sme môhli byť pri tom.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk