ŠTUDENTI FAD STU U NÁS V SHOWROOME

Už niekoľko rokov spolupracujeme s Fakultou architektúry a dizajnu STU a organizujeme školenia pre končiacich študentov architektúry.

ViVa ako jediná na Slovensku má technickú miestnosť so zapojenými funkčnými podomietkovými zostavami rôznych druhov. Aj to je jeden z dôvodov, prečo nás Doc. Ing. arch. Michal C. Hronský, PhD. a.a. oslovil a priviedol svojich študentov.

Okrem prehliadky showroomu, prednáške o nových dizajnoch a trendoch, si mladí nádejní architekti mohli vyskúšať a vidieť ako sú podomietkové zostavy zapojené a ako fungujú. Rozprávanie nášho obchodného zástupcu, Martina Grebečiho, bolo veľmi poučné a študenti sa dozvedeli aj to, akým chybám sa vyvarovať a na čo si dať pozor pri navrhovaní interiérov kúpeľní.

Pre nás vo ViVa je veľmi dôležité, aby nová generácia v komunite architektov vedela, že v nás majú spoľahlivého partnera, ktorý im je pripravený pomôcť, poradiť, poskytnúť servis na najvyššej úrovni a odovzdať cenné informácie a technické znalosti.

Veríme, že Martinove rozprávanie sa študentom FAD STU páčilo. Budeme radi ak sa v budúcnosti k nám vrátia už ako architekti, pre ktorých budeme prvý kontakt a jasná voľba na koho sa obrátiť v oblasti sanity a kúpeľní.

Máte záujem o školenie? Kontaktujte nás a niekto z našich obchodných zástupcov sa vám bude rád venovať.

      


© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk